Initiatiefnemers over de drempel brengen

Sportactiviteiten voor bijzondere doelgroepen. Een groep ambitieuze mensen die hun wijk willen verduurzamen. Of een buurthuis voor ouderen om eenzaamheid tegen te gaan. Deze mooie initiatieven zouden er niet zijn geweest zonder initiatiefnemers met een idee, een wens of een overtuiging. Maar als initiatiefnemer kom je vaak allerlei drempels tegen. Van het vinden van financiering, het overtuigen van tegenstanders tot het volgen van onbekende procedures.

Beren op de weg
We weten dat je snel tegen zulke zaken aan kunt lopen. Zoals de gemeente die niet wilt meewerken, weinig budget of het hebben van onvoldoende tijd. Je vertrouwen dat jouw idee kan worden waargemaakt slinkt dan steeds verder. Tegen al die mensen willen we zeggen: het is wél mogelijk! Het is prachtig dat je een idee hebt om onze leefomgeving mooier te maken. Of het nu gaat om een sociaal maatschappelijk idee of een ruimtelijke idee. Een groot of klein idee, met of zonder uitontwikkeld plan. Jouw idee verdient het een stapje verder te worden gebracht. Veel is mogelijk, je hebt alleen maar een beetje durf nodig.


De schouders onder jouw idee
Samen zoeken we naar wegen die wél mogelijk zijn om jouw idee waar te maken. We houden daarin jouw idee in tact zodat de kern altijd blijft bestaan. En benutten de positieve energie waarmee je jouw idee hebt bedacht. En als laatste mag jij altijd het tempo bepalen: neem je de speedboot of toch de zeilboot?

Naar overzicht